XML English Abstract Print


دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران. ، (Mina.Babashahi@sbmu.ac.ir)
چکیده:   (143 مشاهده)
طی دهه های گذشته، روند رو به رشد شیوع چاقی و بیماری های غیر واگیر، در کشورهای توسعه یافته و به دنبال آن در سایر کشورها تبدیل به معضل بهداشتی شده که این موضوع دارای عواقب منفی بر سلامتی جامعه و تحمیل بار اقتصادی فراوان بر سیستم بهداشتی و درمانی می باشد. استراتژی های مختلفی برای مقابله با این مشکل سلامتی در دنیا، تدوین و به اجرا درآمده است. یکی از این استراتژی ها، بر چسب گذاری مواد غذایی بسته بندی شده و یا منوی غذایی رستوران هاست که مصرف کنندگان را از کالری و محتوای غذای مصرفی آگاه می سازد. این مطالعه مروری با استفاده از منابع موجود به بررسی نقش چراغ راهنمایی مواد غذایی در انتخاب های غذایی سالم پرداخته است. نتایج مطالعات مختلف حاکی از آن است که برچسب گذاری چراغ راهنمایی، به دلیل درک آسانتر اطلاعات تغذیه توسط مصرف کننده و عدم پیچیدگی، در افزایش انتخاب های غذایی سالم و کاهش انتخاب مواد غذایی نا سالم موثرتر است. پیشنهاد می شود، دست اندرکاران حوزه سلامت جهت افزایش آگاهی و تغییر رفتار و عملکرد تغذیه ای افراد جامعه، از برنامه های آموزش تغذیه سالم با هدف کاهش عوامل خطر تغذیه ای حمایت بیشتری نمایند.
     
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ | ویرایش نهایی: ۱۳۹۸/۲/۴ | پذیرش: ۱۳۹۸/۲/۲ | انتشار الکترونیک پیش از انتشار نهایی: ۱۳۹۸/۲/۲

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله پژوهش سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Health Research Journal

Designed & Developed by : Yektaweb